αιτίες των κολπική ξηρού

Αιτίες των κολπική ξηρού

Εφημερίδων συχνά σημείο στην “Αλλαγή”, όπως την κύρια αιτία κολπική μέχρι ξηρού. Δεν είναι αλήθεια!
Ενώ η εμμηνόπαυση και κολπική ξηρού συνδέονται στενά, η κατάσταση μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια ζωής μιας γυναίκας.

Το πραγματικό ζήτημα είναι οιστρογόνο

Κάθε φορά που οιστρογόνα επίπεδα πέφτουν πολύ χαμηλό στο αίμα της Γυναίκας, κολπικές ατροφία (συρρίκνωση ιστών) και κολπική ερεθισμού αναπόφευκτα ακολουθεί.

Οιστρογόνα είναι ένα ζωτικής σημασίας θηλυκά ορμόνη, η υπεύθυνη για την ωρίμανση των αυγών μέσα τις ωοθήκες. Θα ελέγχει Ωορρηξίας και δημιουργεί nourishing, πρόσφορο περιβάλλον για κάθε σπέρματος που ενδέχεται να είναι παρόντες στην τη Διώρυγα κολπική. Οιστρογόνο διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο υποστηρίζοντας μια εγκυμοσύνη πλήρους-όρος, υγιές. Στην πραγματικότητα, γυναικών παράγουν περισσότερες οιστρογόνα κατά τη διάρκεια μιας ενιαίας εγκυμοσύνης από ό, τι κατά τη διάρκεια της ζωής τους ολόκληρο όταν δεν έγκυος.

Οιστρογόνο επίσης είναι απαραίτητη για τη διατήρηση κολπική ιστών ελαστικό και ελαστικό. Και δίνει στους ιστούς τη φυσική ικανότητα να παράγουν και να secrete δική της λίπανσης ολισθηρό ομαλή.

Έτσι δεν είναι τόσο περίεργο να μάθουν ότι:

 1. Η εμμηνόπαυσηείναι η ενιαία πιο κοινή αιτία της κολπική μέχρι ξηρού. Επίσημα επιτευχθεί με μια εκτιμώμενη γυναίκες αμερικανική 2 εκατομμύρια ετησίως (μετά 12 διαδοχικούς μήνες χωρίς περίοδο), εμμηνόπαυση ενδείξεις ότι μια γυναίκα απλώς δεν παράγει αρκετή οιστρογόνα να δημιουργήσει το δικό της κολπική υγρασία.
 2. Θηλάζειείναι επίσης μια πολύ συνηθισμένη αιτία ξηρού – και πάλι, διότι νοσηλευτική μωρό επιβραδύνει κάθε γυναίκας οιστρογόνα παραγωγής.
 3. Αφαίρεση μήτρας και των ωοθηκών δυσλειτουργία(που απλώς σημαίνει μη φυσιολογική, παράτυπων ή λόγω έλλειψης Ωορρηξίας) να οδηγήσει μέχρι ξηρού.
 4. Douchingδιαταράσσουν τον Κόλπο της κανονικής χημική ισορροπία και μπορεί να προκαλέσει αιδοιοκολπίτιδας (φλεγμονή). Το αποτέλεσμα είναι συχνά στενή ξηρού και ερεθισμός.
 5. Όταν ακραίες άσκηση σταθερή στο χρόνο μπορεί να μειώσει οιστρογόνο, πάρα πολύ. Αυτός είναι ο λόγος, ώστε πολλοί επαγγελματίες αθλήτριες δεν τους περιόδους. Και ο λόγος που υφίστανται με σχεδόν χρόνια μέχρι ξηρού.
 6. Διατροφικές διαταραχές όπως η ανορεξία και η βουλιμία μπορούν να τερματίσετε το αναπαραγωγικό σύστημα εξ ολοκλήρου και θα οδηγήσει μέχρι ξηρού.
 7. Σίγουρα, τη χημειοθεραπεία μειώνει οιστρογόνα και αφήνει γυναίκες ευάλωτος μέχρι ξηρού. Και μπορεί να διαρκέσει πολλούς μήνες πέραν της θεραπείας για τον οργανισμό να ανακτήσει αρκετά για να αρχίσει τη δική της κολπική υγρασία και πάλι.
 8. Γέννηση ελέγχου χαπιών μπορεί να χαμηλότερα επίπεδα οιστρογόνο, αρκετά να αφήσει ακόμη και οι γυναίκες σε τους 80s and 90s που αισθάνονται “τραχύτητα” και ξηρά.
 9. Εξάντληση ή συναισθηματικό στρες για να αφήσετε γυναίκες οιστρογόνα στερείται, ιδίως εάν το πρόβλημα επιμείνει για εκτεταμένη χρονική περίοδο.
 10. Αλλεργίες και κρύο φαρμάκων, καθώς και ορισμένες αντικαταθλιπτικά μπορεί να μειωθεί η περιεκτικότητα σε υγρασία σε πολλά μέρη του σώματος της Γυναίκας, συμπεριλαμβανομένης της κόλπος γυναίκας.

Μπορεί να βοηθήσει κολπική λιπαντικό

 • Intivar είναι ένα ασφαλές και soothing κολπική ξηρού μεταχείρισης που μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες σε όλες αυτές τις ομάδες. Ένα πολυτελές βασίζεται σε πετρελαιοειδών κολπική κρέμα, αυτό διατυπώθηκε από μια γυναίκα γιατρό και τώρα προτείνεται σήμερα από γιατρών και των φαρμακοποιών σε εθνικό επίπεδο.
 • Intivar μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά χρειάζεται να πάρει τη θέση του μειωμένη κολπική υγρασία. Αυτό ultra-sheer κολπική λιπαντικό παραμένει ημισταθερή σε θερμοκρασία δωματίου. Στη συνέχεια, το λεπτό που αγγίζει το θερμό δέρματος, λιώνει σε ομαλή υγρασίας που διαρκεί για ώρες.
 • Intivar γίνεται εξ ολοκλήρου χωρίς αλκοόλ, βαφές ή γλυκερίνη, έτσι ώστε με ασφάλεια παρέχει άνεση χωρίς να εκθέσετε γυναικών στους κινδύνους της άλλες κολπική λιπαντικά. Μάλλινη κρεμ ποτέ δεν καίγεται και αφήνει καμία ακατάστατη καταλοίπων. Προσφέρει ισχυρή προστασία από κύστη μόλυνσης, κολπικές ερεθισμού και κολπική μαγιάς μόλυνσης.

Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Intivar


Αναζητά το “αιτίες των κολπική ξηρού”

 • ξηρος κολπος αιτια
 • οταν ο κολπος ειναι ξηρος
 • ξηρος κολπος λιπαντικα
 • λιπαντικό για ξηρό κόλπο
 • λιπαντικα κολπου ποσο ασφαλη ειναι
 • φυσικο λιπαντικο για την υγρασια κολπου γυναικας
 • ξηρος κολπος ειναι αιτια εγκυμοσυνη;;
 • κολποσ ξηροσ
 • εμμηνόπαυση ξηρος κολπος
 • κολπικη θερμοκρασια

Σχετικά Άρθρα για το “αιτίες των κολπική ξηρού”